Categorieën
Vrijgezellenfeesten

De 5 beste steden voor een vrijgezellenfeest

Bij welke plek kun jij het best 1 vrijgezellenfeest celebreren? Hierzo is 1 overzichtje met de verkozen plaatsen.

Bachelorette party rondom Breda

De lokatie Breda staat heus bekend om de plezante dranklokalen. Je vind er legio plezierige terrassen. Tijdens dé winter kan je de toevlucht vinden binnenin die plezante koffiehuizen voor een wervelend nachtleven. In dit historische centrum kun jij uitstekend winkelen en maffe zaken uitvoeren. Als teenagers even melig langs die defensie complex.

Beleef Utrecht

Eveneens nabij Utrecht kun jij naar toe voor een gezellig vrijgezellenfeest. De locatie ligt mooi centraal in Holland. Dat lijkt nuttig ingeval bff’s een eindje langer afstand leven. Doe ’t Truth or Dare activiteit met vriendinnen. Een kookworkshop blijkt meestal evenzo één prima activiteit. Hou je iets meer van discotheken dan zijn binnen Utrecht talloze café’s. Een striptease huren voor in een café is vaak ook een top idee!

Mokum blijkt paradijs voor hen party’s

Bij een onovertroffen bacheloretteparty denk je vanzelfsprekend gelijk aan Mokum. Als de hoofdstad is dat tevens de locatie waar constant bedrijvigheid blijft. Dé Dam zal die dag nooit missen en verder blijven er onwaarschijnlijk veel dingen te zien binnenin Amsterdam. Tevens kan je ’t Rijksmuseum inlopen. Bij aantrekkelijk weersomstandigheden is een bootrondvaart ook een goede keus. Dit nachtleven gaat binnen Mokum gelukkig lang door. Of ga geweldig bikken in dé binnenstad van Amsterdam.

Bachelorparty aan het zandstrand

Liefst één dagje zon, zee en strand combineren met een avond nightlife? `s-Gravenhage blijft dan alleszins een optie. Gedurende de dag vermaak je je nabij het strand in Scheveningen door zalig te zonnebaden. Natuurlijk blijft het ook één onovertroffen plan om te pootje baden. Hemels ladderzat zijn tezamen met vriendinnen naast die zee nabij Den Haag. `s-Gravenhage blijkt dus een grote optie met ’t geven van één bachelorparty.